Republika bend

Bend za svadbe

0 +
godina postojanja
0 +
Svirki do sada

Kako izabrati pravi bend za svadbu?

Prilikom izbora benda za svadbu veoma je važno da vodite računa pre svega o vašim željama jer ipak se radi o jednom posebnom danu u vašem životu, ali isto tako i da se potrudite da vama dragim ljudima bude lepo tog dana. Ovo je veoma teško izvesti, imajući u vidu da nemamo baš svi isti muzički ukus, ali isto tako ukoliko želite da zadovoljite veći deo vaših gostiju i prijatelja, onda je posebno teško pronaći bend koji će biti u mogućnosti da sve to ispoštuje.

U izboru benda koji će biti zaslužan za sjajnu atmosferu uglavnom zajednički učestvuju mladenci a mi smo tu da vam predstavimo našu ponudu kako bi atmosfera bila dostojna tog posebnog momenta u vašem životu.

Priča uglavnom ide ovako...

Mlada bira tortu, prostor, dekoraciju, pesmu za prvi ples, za tortu za ulazak….šta ostaje mladoženji? Mladoženja bira muziku! Ali mladoženja bira muziku, koja mora opet da se svidi mladoj. Znači ko bira muziku na kraju? 🙂

Šalu na stranu, izbor kvalitetnog benda za svadbu ima veliku ulogu, to je proces čiji krajnji cilj treba biti muzika koja će napraviti najbolju atmosferu, na zadovoljstvo svih prisutnih a posebno mladenaca.

siva macka
republika bend za svadbe uzivo nastup
republika bend za svadbe uzivo sa nastupa na svadbi
zasto republika za svadbu

Zašto Republika kao bend za svadbu?

Kao profesionalan bend specijalizovani smo za svadbe kao i ostale vrste proslava. U neizmenjenom sastavu nastupamo već duži niz godina.

U slučaju venčanja vodimo računa o mnogim aspektima kao što su broj zvanica, da li je svadba prisnijeg tipa i mnogim drugim.

Pratimo vašu organizaciju oko svega i želimo aktivno da učestvujemo sa mladencima u osmišljavanju organizacije kako bi vaš poseban dan i vi kao mladenci a i vaši gosti pamtili kao jedan lep događaj.

Ono što uvek volimo da istaknemo za sve naše klijente jeste profesionalan pristup poslu, od prvih razgovora pa sve do nastupa, a i duže. Uvek smo dostupni za sve vrste konstultacija, predloge i dogovore. Republika bend će vas, s obzirom na dugogodišnje iskustvo, posavetovati o protokolu i organizaciji benda i muzičkog programa za vašu proslavu.

IMATE PITANJA ZA NAS?
Pogledajte sekciju „najčešće postavljana pitanja mladenaca“ ili nas kontaktirajte direktno.

republika clanovi benda ekipa

Sastav našeg benda

Republika bend postoji u istom sastavu više od 10 godina i ne menja se. Od nas možete dobiti samo nekog dodatnog člana, po potrebi i u zavisnosti od tipa svadbe za koju se odlučite.

Naš tim:

Bend se po potrebi može proširiti i sa saksofonom, klarinetom, buzukijem ili violinom, a sve po dogovoru sa vama. Takođe možemo uključiti i DJ-a.

Repertoar za vašu svadbu

U našem repertoaru imamo preko 2000 numera a okvire našeg repertoara možete pogledati detaljnije na stranici “Repertoar pesama” (link ispod).

Okviri su tu da nam svima pomognu prilikom kreiranja programa jer nijedna svadba nije ista. Nisu svi mladenci isti, a nisu ni gosti. Iz tog razloga sve dogovore oko repertoara usaglašavamo već na prvom sastanku sa mladencima, zapisujemo sve što je dogovoreno ali naravno uvek ostavljamo prostor za izmene u hodu, ukoliko imate bilo kakve posebne želje.

Kao bend sa dugogodišnjim iskustvom, repertoar prilagođavamo tako što uvek osluškujemo publiku u skladu sa delom dana i momentom u kome sviramo. Krajnji cilj jeste dobra atmosfera i da sve goste izvedemo na podijum za igru…

zlatna macka
verencko prstenje

Nase iskustvo sa preko 100 svirki godišnje, vise od 1.000 nastupa u prethodnih 10 godina, profesionalnost i predanost poslu, omogućavaju nam da pratimo atmosferu, da repertoar prilagođavamo u trenutku ukusima publike, a naravno da sve bude u okvirima koje smo zajedno definisali. Cilj nam je svima isti, da se svi provedu kao nikada u životu. Ovo je recept za žurku koja će se pamtiti celog života.

Širina repertoara, uz kvalitetno izvođenje različitih žanrova onogućila nam je da možemo čak da prihvatimo i da radimo celu svadbu sa porudžbinama, uz garanciju kvaliteta da ćemo ispoštovati mladence pre svega ali i svakog gosta.

Najčešće postavljena pitanja od strane mladenaca

Nema ograničenja! Ukoliko niste ograničeni radnim vremenom restorana, nama je samo bitno da se svi na svadbi lepo provedu i da se o bendu i mladencima priča narednih nekoliko meseci. U prilog ovome govori i činjenica da najveći broj svadbi radimo na osnovu preporuke mladenaca kod kojih smo već svirali.

Sve pauze precizno dogovaramo unapred, kako ne bi bilo nikakvih iznenađenja. Praksa je da se tokom svadbe koja standardno traje osam sati napravi jedna do maksimalno dve pauze. Ovo zavisi od termina za slikanje, tokom kog se ne praktikuje sviranje, a mi u tom trenutku gledamo da uklopimo našu pauzu, kako do kraja svadbe ne bi bilo dodatnih prekida.

Deo iz repertoara pesama za prvi ples možete pogledati na sledećoj stranici.
Ukoliko imate neku posebnu želju koja nije na spisku, pesmu koju koja vas podseća na vaše prve susrete ili vama bitne uspomene, dovoljno je samo da nas obavestite neposredno pred svadbu i ista će postati deo našeg redovnog repertoara i naći će se na spisku pesama za prvi ples (uz ime pesme navesti i ime mladenaca).

Naravno, kao i za prvi ples, svi naši mladenci mogu ukoliko to žele odabrati pesmu za ulazak, pesmu za prvi ples, pesmu za tortu. Takođe, ukoliko imate i druge posebne želje u pogledu numera koje želite da čujete na vašoj svadbi (ili pak ne želite da ih čujete 😊), to za nas ne predstavlja problem i sve se možemo dogovoriti unapred.

Za montažu naše opreme zadužena je ekipa koja dolazi nekoliko sati pre prvih gostiju, proverava akustiku prostora i montira opremu i instrumente. Tonska proba završava se sat vremena pre dolaska prvih gostiju. Oprema je profesionalna i vrhunskog kvaliteta i u vlasništvu je benda, što takođe predstavlja garanciju kvaliteta zvuka.

Preporučujemo vam da pratite naše zvanične kanale na društvenim mrežama, kako bi ste uvek bili u toku sa informacijama o predstojećim nastupima našeg benda. 

Facebook    Instagram

Potpisivanje ugovora je zapravo preporuka. Samim ugovorom definišemo sve što je dogovoreno, datum, restoran, cenu benda i kaparu. Kapara kao i ugovor je uvek preporučljiva jer ona zapravo štiti i vaše i naše interese.

zlatna macka

Pogledajte još

Korporativne proslave

Scroll to Top