Republika bend

Bend za klubove

Osmišljeni repertoar, scenski nastup, scanario za svaku pesmu ili sloboda improvizacije u kontaktu i komuniciranju sa publikom, dizanje atmnosfere do usijanja ili spuštanje do upaljenih upaljača i po neke suze. To je predstava u kojoj ćete uživati zajedno sa nama u vašem večernjem ili noćnom izlasku.

republika klupski bend

Na našoj muzičkoj sceni gotovo svaki bend deklariše se kao bend za klupsku svirku, međutim to u praksi i ne funkcioniše baš uvek tako sjajno, pa je zapravo dosta komplikovanije pronaći pravi bend nego što na prvi pogled izgleda. Kada dođete do toga da je potrebno napraviti konačan izbor i angažujete bend za nastup u vašem klubu/kafani, i kada znate da ne samo vaši prihodi, već i vaša reputacija (što je još važnije) zavise od te jedne večeri, izbor postaje dosta teži.

Vruhunski vokali Republike, u stalnom su kontaktu sa publikom i to je jedna od velikih prednosti našeg benda. Upoznajte nas.

Šta je bitno prilikom izbora benda za klub?

Ako se fokusirate na nekoliko bitnih elementa prilikom izbora benda, sve će biti neuporedivo jednostavnije.

01.

Tražite bend koji ima referencu

Republika bend, pored nastupa u poznatim klubovima svira na koncertima i na trgovima, ima višegodišnje iskustvo u nastupima sa poznatim imenima sa naše estrade. (imamo ovde link za ekskluzivu – belef koncert, par fotki sa zvezdama granda)

02.

Tražite bend koji već duže vreme postoji na muzičkoj sceni i koji ima nastupe tokom cele godine

Zašto je ovo važno? Samo vrhunski bendovi, sastavljeni od profesionalaca mogu na kvalitetan način zadovoljiti kriterijume raznolike publike. Na kraju, svi naši renomirani i poznati bendovi ovako rade. Nastupi tokom cele godine garant su da je bend uvežban, sastavljen od stalne ekipe i da uživa poverenje širokog auditorijuma.

03.

Tražite bend sa repertoarom koji može zadovoljiti različite ukuse

Možda imate stalne goste ali je činjenica da svi dobri klubovi, da bi što duže opstali na konkurentnom tržištu, moraju iznova i iznova privlačiti nove goste. Naš repertoar za klub nije sastavljen od 100 uvežbanih pesama, već je prilagođen mestu u kom se nastupa i publici koja je tu prisutna, a okviri se uvek dogovaraju unapred sa vašim menadžerima.

Kontaktirajte nas

Dugogodišnje iskustvo sa veoma velikim brojem klupskih nastupa nas je naučilo da se prilagođavamo atmosferi kluba a glavni cilj je svakako nezaboravna svirka za sve prisutne.

Sa nama možete stupiti u kontakt direktnim pozivom, porukom ili slanjem email-a. Takođe, možete nam poslati upit putem kontakt forme na ovoj stranici.

Pogledajte još

Korporativne proslave

Scroll to Top