Republika bend

Saveti i preporuke

Na ovoj stranici ćemo se potruditi da vam damo nekoliko besplatnih saveta o tome na koji način da dođete do izbora pravog benda za vašu proslavu. Izabrati bend nije lako a nama je svakako cilj da budemo transparentni u komunikaciji sa klijentima i samim tim je i nastala želja da vam ukažemo na par bitnih stavki o kojima treba voditi računa jer se ipak radi o posebnim trenucima. Tu smo naravno za sva dodatna pitanja i konsultacije.

Odgovori na najčešća pitanja mladenaca

Kada je u pitanju organizacija muzike za svadbu naravno da uvek postoje pitanja i razne nejasnoće. Mladenci nam često postavljaju pitanja od značaja a vezano za sam bend i organizaciju. Neke od odgovora na pitanja možete pogledati klikom na link ispod.

Korisni saveti prilikom izbora benda

Koristite internet prilikom izbora benda

Pre svega, i kao prvi korak, da bi ste došli do nekih osnovnih informacija, za početak koristite internet. Proverite šta je to što bend koji vam je zanimljiv radi i na koji način tome pristupa, jer pored kvaliteta muzike koju bend izvodi, jako je važno obratiti pažnju i na odnos benda prema poslu i načinu na koji se promoviše. Mnogo vam može pomoći ako samo obratite pažnju na obrade koje bedn pravi. Pitate se zašto je to važno? Odgovor je u posvećenosti benda poslu kojim se bavi, a to vam mnogo govori i o tome na koji način će pristupiti i nastupu na vašoj proslavi.

Pronađite snimke uživo

Pronađite snimke uživo i poslušajte. Ovde je potrebno da kritiku svedete na realne okvire, jer snimak sa svadbe ili neke druge proslave zapravo vam ne može dočarati kako taj bend zaista zvuči uživo, jer danas se takvi snimci u 99% slučajeva prave mobilnim telefonom. Ovo vam zapravo samo govori o atmosferi, a to je možda i najbitnija stavka jer ćete se uveriti kako bend utiče na mladence i njihove goste i da li pravi atmosferu ili ne.

Poslušajte bend uživo

Obavezno poslušajte bend uživo. Insistirajte da bend poslušate na svirci za koju ćete ih i angažovati, a što znači da ukoliko bend angažujete za svadbu, insistirajte da ih poslušate na nekoj drugoj svadbi. Verujem da ćete se ovde pitati kako da se vi pojavite na nekoj svadbi, itd. ali verujte nam da je ovo danas sasvim normalno, ne samo za restoran u kom se proslava održava, već i za bend i za sve druge, tako da vas apsolutno niko neće gledati čudno 🙂 zapravo vas neće ni primetiti. 🙂 Zašto je ovo važno? Razloga je mnogo! Od pristupa poslu, do kvaliteta opreme sa kojom bend nastupa, muzike koju izvodi, izbora pesama, atmosfere koju bend pravi, itd. Nikada nastup benda u klubu i na svadbi nije isti.

Scroll to Top