O bendu

Republika bend je, tokom svog dugogodišnjeg postojanja, gradio brend koji je usmeren pre svega na kvalitet. Iskustvo, saradnja sa poznatima i veliki broj nastupa na raznim vrstama proslava su nam omogućili da kvalitet održimo i konstantno unapređujemo, na zadovoljstvo pre svega naših klijenata.

Mi smo Republika bend

Praite nas

Republika bend postoji od 2009 godine.Tokom svih ovih godina gradili smo svoj brend, a bili smo i zvanični prateći bend nekih poznatih imena naše estrade. Bend je specijalizovan za svadbekorporativne proslave,  klubove, sa izuzetnim repertoarom prilagođenim svakoj prilici.

Ono što nas krasi jeste energija, profesionalnost, predanost i tačnost.
0 +
godina iskustva
0 +
nastupa godišnje
0 +
ljudi na nastupima
o bendu republika cover desktop 1

Iskustvo i muzička saradnja

U dosadašnjem radu, sarađivali smo sa mnogim poznatim kompozitorima i tekstopiscima sa naše estrade, kao i produkcijskim kućama. Iza sebe imamo iskustva klupske svirke kako u Beogradu i Srbiji tako i u nekim delovima Evrope, nastupe na koncertima i trgovima, kao i na različitim privatnim i korporativnim proslavama.

Kao prateći bend sarađivali smo sa Zvezdama Granda a malo više informacija o toj saradnji možete pogledati niže na ovoj stranici, u delu ekskluziva.

republika Veljko zekovic na bubnjevima
republika bend za svadbe korporativne proslave2

Oprema za nastup i akustika

Rebublika je bend koji poseduje sopstvenu opremu i ekipu profesionalnih tehničara koja stoji iza svakog našeg nastupa. Oni su zaduženi za montažu opreme, proveru akustike prostora u kom nastupamo, ton benda.

produkcija republika bend pripreme pred nastup

Članovi Republika benda

Članovi našeg benda su pre svega profesionalni muzičari, u potpunosti predani poslu, uvek nasmejani, sa energijom koja se brzo i lako prenosi na publiku.

siva macka 1
republika bend alin vukov vokal nova 1

Alin Vukov

Vokal

Dejan Trajkovic klavijatura harmonika republika bend 1

Dejan Trajković

Klavijatura / Harmonika

Milos Tomic klavijatura republika bend 1

Miloš Tomić

Klavijatura

Nikola Boskovic gitara vokal republka bend 1

Nikola Bošković

Gitara / Vokal

veljko zekovic bubanj 2 republika bend 1

Veljko Zeković

Bubanj

zeljko zekovic vokal 2 republika bend 1

Željko Zeković

Vokal

cat vision produkcija oprema za snimanje 1

Cat Vision produkcija

Kako volimo posao kojim se bavimo, a san svakoga je da poslovno spoji lepo i korisno, 2018. godine smo počeli da razvijamo brend „CAT VISION powered by republika“. Na taj način smo želeli da izrazimo našu kreativnost.

Pod pečatom Cat Vision-a uradili smo preko 10 video covera (pogledajte na YouTube-u)

Covere su otpevali naši prijatelji i saradnici na nastupima: Ena Radulović, Željko Zeković, Marina Bogdanović, Danijela Stojiljković Ella, naš frontman Alin Vukov i Nikola Bošković.

Ekskluziva

Pesmu „Zvezda“, Mareta Stambolije (izvorna verzija Nikos Vertis) smo uradili u balkanskom pop-etno stilu. Pored nas u pesmi su učestvovali Dejan Krstić Leksington bend, Dragan Trnavac Trne, profesor Miloš Nikolić, Danijel Kostić, Danijela Ella Stojiljković i studio Blaze Miloš Mihailović Pileći koji je inače zadužen za zvuk Leksington benda.

Ponosni smo i na ekranizaciju pesama našeg frontman-a Alina Vukova koje su uradili Bane Opačić i Dušan Alagić.

U planu je mnogo drugih projekata oko video i audio produkcije.

Ono što možemo izdvojiti jeste da je u pripremi pesma Srđana Žike Todorovića, za koju imamo slobodu da je na naš način kreiramo u saradnji sa njim.

produkcija i snimanje nastupa 1

Muzički nastupi na koje smo ponosni

Veoma smo ponosni što smo imali čast da održimo koncert u okviru Belef festivala 2021. Ovo je za nas predstavljalo na neki način potvrdu kvaliteta i zahvalni smo na ukazanom poverenju.

Pored našeg benda, u okviru festivala a na više lokacija u Beogradu (Trg republike, Beograd na vodi, Plato ispred spomenika Stefana Nemanje…) učestvovali su i Lena Kovačević, Jovan Maljoković, Ivana Peters, Nada Pavlović i ostali istaknuti muzičari. Poverenje nam je ukazano od strane organizatora festivala Belef-a i Skymusic-a.

Pogledajte ceo nastup klikom na ikonicu ispod
belef
macka izmedju sec

Zahvaljujemo se svim našim prijateljima sa kojima smo uzajamno razmenjivali energiju u njihovim najvažnijim i najlepšim danima i trenucima u životu, i radujemo se budućim susretima.

Unapred se zahvaljujemo našim budućim prijateljima, kojima se na ovaj način predstavljamo.

Naši partneri

studio lion
sky music
red line
Scroll to Top