Republika
bend za sve vaše proslave

0 +
godina postojanja
0 +
Svirki do sada

O nama

Ovo je zvanična prezentacija benda koji postoji više od 10 godina tokom kojih smo stvarali prepoznatljiv brend, brend koji krasi profesionalnost, energija, posvećenost, pouzdanost i kvalitet.

Samostalno, ali i kao prateći bend poznatih vokala sa naše estrade, Republika bend nastupa u svim gradovima, kako u zemlji, tako i u inostranstvu, sa svojim širokim repertoarom pop-rock domaćih i stranih pesama, odabranih narodnih i komercijalnih pesama, obogaćenih kreativnim aranžmanima.

republika bend sa nastupa clanovi i pevacica bw red 1

7 članova benda

Do 7 instrumenata

4 vokala

Kvalitet, energija i profesionalnost

Kvalitetno izvođenje različitih muzičkih žanrova omogućilo nam je da nastupamo kao bend na svadbama, korporativnim proslavama, klubovima, ali i na koncertima i festivalima i drugim privatnim proslavama.

Više informacija o tome za kakve vrste nastupa smo specijalizovani možete pronaći na posebnim stranicama koje smo ispod izdvojili za vas sa ciljem da vam pružimo dovoljno informacija o našem pristupu i ostalim pojedinostima koje bi vas mogle zanimati, a u zavisnosti od tipa proslave koju želite da organizujete.

siva macka
repertoar za svaku priliku republika bend clanovi 1

Prilagođen repertoar za svaku priliku

Trudimo se da pravimo kompromise i sa zadovoljstvom izvodimo žanrove kao što su pop-rok, domaći i strani, raznovrsne žanrove narodne i komercijalne muzike.

Mi nismo bend koji ima na svom repertoaru samo 100 uvežbanih pesama.

Ogroman repertoar, sa preko 2.000 pesama, koje se uvek izvode manirski i u skladu sa odgovarajućim žanrom muzike koja je na programu, sa preko 100 nastupa godišnje, više od 1.000 svirki u prethodnih 10 godina i publikom od preko 200.000 ljudi koji su prisustvovali našim nastupima, predstavlja izvrsnu potvrdu garancije kvaliteta.

Osetite samo delić atmosfere sa naših nastupa

Republika bend je specijalizovan za svadbe, korporativne proslave i klupske nastupe, sa izuzetnim repertoarom prilagođenim svakoj prilici. Ovde možete pogledati mali deo atmosfere sa naših nastupa a više video materijala možete pogledati na stranici Galerija.

zlatna macka 1

Šta su rekli klijenti

Neverovatno! Sjajno! Bila nam je cast da imamo takav bend za nas najbitniji dan! Od prvih ritmova i ulaska pa do poslednje pesme samo za nas, svaki glas, svaka nota je bila sjajna i puna energije. Republika ne samo da je bila zaduzena za atmosferu oni su bili deo nje. Njihova energija je preko zvucnika doprla do svakog naseg gosta tako da smo na prste jedne ruke mogli da prebrojimo ljude koji su sedeli:-) Kada bi pravili opet, sve bi isto uradili 🙂 Stvarno smo im neizmerno zahvalni jer kada se podvuce crta na svadbi je najbitnije posle mladenaca da bend bude u svom elementu. Hvala i Bravo!

Dragi naši… Malo je reći FENOMENALNO!!! Sve što smo zamislili, sve što smo želeli i hteli vi ste uradili!! Fantastična atmosfera od početka do kraja, fantastičan zvuk, odličan izbor pesama…. sve je bilo FANTASTIČNO!! Utisci gostiju su odlični – svi su u svakom momentu hvalili bend i sviranje i pevanje… govorili su da se nikad u životu nisu bolje proveli! Mi smo presrećni! HVALA VAM NA TOME!

Želimo da vam se od srca zahvalimo na odličnoj svirci i fenomenalnoj atmosferi koju ste napravili na našem svadbenom veselju. Prezadovoljni smo celokupnom svadbom a vi ste bili najbolji deo cele proslave. Odsvirali ste sve po dogovoru, dakle i zabavnu i kulturnu narodnu muziku kao i strane hitove, i pokazali da podjednako dobro svirate sve te žanrove i što je najbitnije, da, bez obzira na pravac muzike, zvučite sjajno i pravite odličnu atmosferu. Imali smo goste iz 12 različitih zemalja, svi oni sa različitim muzičkim ukusima, i bez obzira na sve to svi su bili veseli i zadovoljni. Još jednom vam mnogo hvala i vidimo se nekom drugom prilikom. Svaka čast!

Želimo samo da vam se zahvalimo na najboljoj svadbi ikada, a to ne bi bilo moguće da nije bilo vas! Zadovoljili ste ljude sa planina, sela i gradova Zlatibora, Užica, Kruševca, Crne Gore, Novog Sada, goste iz inostranstva, kao i iz Beograda, mlade i stare, kao i malu decu, svi do jednog gosta su bili na nogama, nema ko nije tražio vaš kontakt telefon i ko nije pozvao sutradan da podeli utiske, čak i profesionalni muzičari koji su nam bili gosti su fascinirani vašim umećem. Ispoštovali ste sve naše želje, pesmu za prvi ples, kao i svaku molbu koju smo imali, a da ne pričam o tome kako ste bili veseli i pozitivni, i samim tim preneli energiju na goste, tako da su svi igrali od samog početka do kraja! Hvala vam još jednom na svemu!

macka izmedju sec 1

Veoma smo zahvalni našim klijentima sa kojima smo delili njihove radosne trenutke i koji su nam ukazali poverenje.

Zahvaljujemo se i našim budućim klijentima i unapred se radujemo svakoj sledećoj saradnji. Republika bend je uvek dostupan za kontakt i konsultacije a više informacija o načinu na koji nas možete kontaktirati možete pogledati ispod ili na posebnoj kontakt stranici. Takođe, slobodno nas kontaktirajte putem tastera u donjem desnom uglu.

Scroll to Top